Dag 3 smoking credit card

Gisteren op tijd naar bed betekent vandaag op tijd wakker. Zo rond zeven uur. Qua jetlag een mooie tijd. Maar we merken wel dat we er nog niet overheen zijn. Rond 5 uur worden we alle vier ontzettend moe. Hoewel…het kan ook al wel om 3 uur zijn.

Vanochtend zijn Laura en ik naar de plaatselijke supermarkt gereden voor een flinke voorraad eten en andere boodschappen. De kinderen konden thuis wel verder wakker worden.

En eind van de ochtend was het dan zover: shoppen. We kozen voor de Florida Mail, omdat daar de meeste winkels waren die we wilden bezoeken, inclusief een Carlos Bake Shop voor Laura. Op weg er naar toe lag Jens alweer bijna te slapen. En dat is vaak geen goed teken als we nog moeten beginnen.

Jens, Laura en ik waren goed geslaagd, maar bij Lieve wilde het maar niet lukken. We waren eind van de middag ook best wel moe en ik kan me haar gevoel wel voorstellen. De Mall was het nét niet voor ons: relatief lage plafonds en wat saaiere kleding in de schappen. Wél goede aanbiedingen: 40% of 50% korting op alles in de winkel zijn mooie acties.

Maar voor Lieve dus niet. We besloten te vertrekken en later deze week te herkansen. Totdat we de weg op wilden draaien en het verkeer (weer) helemaal vast stond.

In plaats van aan te schuiven reden we de andere kant in om bij Mall at the Millenium uit te komen. Een wat chiquere mall met weliswaar dezelfde winkels. En betere restaurants.

We begonnen bij de Cheescake Factory. Al veel over gelezen en gehoord, maar zelf aten we daar nooit. Tot vandaag en ik moet zeggen dat het erg lekker was.

Met volle magen en goed gedronken te hebben is het beter shoppen. Dus wij weer naar de Victoria Secret voor de herkansing. Nu slaagde Lieve wel. Gelukkig. Ook bij Hollister lukte het nu wel. Maar we waren er nu wel klaar mee. Ze had tenslotte vanmiddag ook de kansen gehad en we wilden naar huis.

Daar zitten we nu weer buiten naar de krekels te luisteren met een Diver Down (imperial red ale) en een Angry Orchard (hard cider).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s