Dag 4 Circle B Bar

Nee, da’s geen kroeg.

Laura en ik waren de drukte rond Orlando beu. En we waren allebei rond 7 uur wakker. Daarom besloten we natuur op te zoeken. We wilden ook de andere kant van Florida zien.

Dus gingen we -zonder kinderen; zij wilden thuis blijven- naar Circle B Bar. Dat is een oude ranch dat sinds 2000 is teruggegeven aan de natuur en nu als een van de pareltjes van Florida te boek staat.

We reden het park binnen en vrijwel meteen kwamen we een zwijn tegen. Na een foto reden we verder onder enorme eiken met mos dat Spaanse Baard wordt genoemd. Ziet er erg bijzonder uit.

In het bezoekerscentrum kregen we een kaartje en tips over welke trials we zouden moeten lopen. Alligator Alley en dan een lus extra, want Europeanen kunnen dat wel zei de dame aan de balie.

En toen begon een heerlijke wandeltocht onder de bomen. De temperatuur was goed, het was nog erg rustig en het was gewoon erg bijzonder. Het pad kwam bij een meer en daar zagen we onze eerste wilde alligators en heel veel verschillende vogels.

Later kwamen we nog een wasbeer, schildpadden en een slang tegen. Ook steeds meer Amerikanen. Maar wát mooi!Rond 1 uur waren we weer bij de auto en reden we terug naar huis. En toen hadden we ineens een stuk dag over.

Die hebben we gevuld aan het zwembad hier op het park en ’s avonds op weg naar Disney Springs; het uitgaans- en winkelgebied in Disney World.

De kinderen wilden nu maar al te graag mee en liepen voor ons uit het centrum in. Dat was toch weer een bijzonder moment.

Disney Springs is leuk om door te slenteren en zeker in de schemering ziet het er erg leuk uit en overal is live muziek. Erg leuk om door gelopen te hebben. We hebben wel enkele winkeltjes gezien en zeker ook het gratis Ghiraldi chocolaatje gehaald en opgegeten. Deze was een soort After Eight, maar dan iets minder muntig van smaak zeg maar. Ook nog een paar chocolaatjes gekocht en daarna toch weer terug naar huis. Tijd om te pitten, want morgen weer vroeg weg. Kajakken.

4 gedachtes over “Dag 4 Circle B Bar

  1. Zomaar alleen op pad? 😎. Ach het zijn ook geen kleuters meer. Ze zullen gebaald hebben toen ze de foto’s zagen van alles wat ze gemist hebben. Wat is het mooi daar en veel gave dieren gezien. Op de slang na dan. 😨Disney ziet er trouwens ook leuk uit. Geniet ervan

    Like

  2. Dat is inderdaad een heel mooi gebied. Het ziet er prachtig uit. Gaaf die natuur met de dieren. Geweldig. Met z’n 2en is ook leuk toch?
    Kinderen hebben op deze leeftijd andere inzichten, wat ook erg leuk is. Wij genieten daar enorm van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s