Dag 8 Universal Studio’s

En wéér ging om half 7 de wekker. Het lijkt wel een werkweek. Maar nu waren de kinderen ook vroeg wakker en zonder mokken. Reden? We gaan naar een pretpark. Universal Studio’s om precies te zijn. En als het zo uitkomt ook naar Isle of Adventure. Allebei onderdeel van het Universal Resort en we hebben kaartjes.

We reden filevrij ernaar toe. Da’s echt de allereerste keer deze vakantie. En ook parkeren ging vlot; we waren op tijd.

En om kwart voor negen waren we binnen en begon het feest van herkenning. Minions, Shrek, Men in Black, Simpsons, de Blues Brothers, Diagon Alley van Harry Potter of The Fast and the Furious, allemaal toverden ze wel een grijns op het gezicht bij zeker een van ons.

Het was wel warm. Vooral de zon was fel. Maar genoeg smeren en genoeg drinken hielpen wel. En omdat laatste goed te regelen hebben we twee de refill bekers gekocht, zodat we net wat vaker wat te drinken haalden dan anders.

Het was er druk, maar niet zo druk dat we erg lang moesten wachten. Eigenlijk nergens heel lang. Al met al een fijne dag!

2 gedachtes over “Dag 8 Universal Studio’s

  1. Het ziet er uit dat jullie een leuke dag hebben. Ik zie dat jullie de winkel van meneer Olivander ook hebben gevonden. Is het er eentje geworden met een kern van de staartveer van Felix de Feniks, net als harrie, of een andere?
    Geniet er nog van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s