Dag 15 zomaar een extra dag vakantie

Vandaag weer voor de wekker wakker. Da’s de reisstress gok ik. Ik ging stil de slaapkamer af en vertrok naar het terras. Maar deze keer had ik Laura wel wakker gemaakt. Zij sliep ook licht gok ik.

We dronken een bakkie koffie en ik keek nog eens op de app van United. Potdorie…vertraging. En net teveel om de overstap nog te kunnen halen. Dat wordt dus nog interessant.

We maakten de kinderen wakker, want we moesten wel op tijd het huis uit. Ook deden we onze slaap- en toiletspullen maar in de handbagage voor het geval dat…Op het vliegveld kregen we de keuze om morgen te vertrekken of vandaag tot Houston te gaan en morgen weer verder naar Amsterdam, met het kansje dat we de overstap toch zouden halen. We kozen voor het laatste en ik regelde een hotel en auto in Houston (beide annuleerbaar). En daarna was het wachten en wachten, terwijl donkere wolken zich begonnen samen te pakken boven het vliegveld.

Uiteindelijk vertrokken we om kwart voor zes uit Orlando (in plaats van twee uur). We zagen het vliegtuig van Jeroen en Jacqueline en de jongens opstijgen toen we naar de startbaan taxieden.

De vlucht naar Amsterdam was al twee uur weg toen we in Houston aankwamen. We gingen naar een medewerker van United om onze vlucht om te boeken en dat ging soepel. We konden met de boardingpassen richting de shuttlebus naar de autohuur.

Wat een keuze! Eindelijk een Ford Expedition, maar ook een Dodge Supercharger enz. Maar ook een Mini en Jens sloeg op tilt. Die moest het worden.

We slapen in een Best Western aan de weg richting Downtown. Morgen hebben we tijd om een toer door Downtown te maken. Een extra vakantiedag dus. Alleen Lieve ziet duidelijk anders. Zij wil niks anders dan naar huis.

3 gedachtes over “Dag 15 zomaar een extra dag vakantie

  1. Wat een gedoe zeg. Ik weet niet of dat nu zo leuk is een onverwachts extra vakantie dag maar ja, je moet er toch het beste van maken.
    Ik zou willen zeggen geniet er nog van. Van houston bedoel ik dan en Jens van de mini. Niet de vertraging natuurlijk en maak er wat leuks van

    Like

    1. De dag van gisteren was inderdaad niet leuk: lang wachten en veel regelen. Maar zo’n dagje als vandaag met blauwe lucht en een hele ochtend en halve middag vrij te besteden is toch weer wel een extraatje.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s